88 helyen állok a pilisvörösvári Friedrich Schiller gimnáziumba, de csak 60 embert vesznek fel. Van esélyem bekerülni?
Figyelt kérdés
Friedrich Schiller gimnázium, Pilisvörösvár.#Pilisvörösvár #Friedrich Schiller gimnázium.
2014. márc. 9. 15:00
2/9 anonim válasza:
lehet hogy 40 ember nem is abba az iskolába akar menni.Egyébként milyen szakra akarsz menni?
3/9 tutu102 válasza:
Ha ezek az első "eredmények" akkor szerintem simán bekerülsz
4/9 anonim válasza:
Szia! Nyugi, szerintem tuti felvesznek. Én kapásból tudnék neked 15 embert mondani, akik kiesnek előled (köztük én is (remélem)). Stoval remélem segítettem neked! :)
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a pozitív válaszokat! :) Utolsó kommentelő nagyon köszönöm, hogy segítettél nekem!! :)
2014. márc. 13. 16:49
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Felvettek! :)
2014. ápr. 25. 14:26
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) Téged hova vettek fel?:)
2014. ápr. 26. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!