Kell fizetnem jövőre a tanulmányaimért?
Figyelt kérdés
Nem épp közoktatás, de nem találtam jobb kategóriát. A kérdésem az lenne, hogy Biológia szakon vagyok, de úgy néz ki, ki megyek erre a félévre külföldre dolgozni... Úgy gondolom, nem lesz meg az elegendő kreditem, ahhoz, hogy maradhassak állami ösztöndíjas képzésen, viszont újra jelentkeztem pszichológiára, új érettségit is csinálok... ha felvesznek ( úgy gondolom ezzel nincs probléma) akkor átsorolnak majd az önköltségesbe?2014. márc. 4. 12:34
1/1 anonim válasza:
2szakot csinálhatsz egyszerre tudtommal államilag támogatottként, annyi, hogy ha elfogynak a felhasználható ingyen féléveid, mindkettőn átraknak fizetősre. Ha 2szakon vagy egyszerre, akkor gyakorlatilag 2félévet használsz el egy félév alatt.A félév már elkezdődött, így most ha otthagyod, nem tudom mi lesz, nem hiszem hogy félév közben passziválhatsz... szerintem menj el az egyetemen valami tanulmányi osztályra és kérdezz utána
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!