Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Én oly nagyon szeretnék orvos...

Én oly nagyon szeretnék orvos lenni de nagyon elkeseredtem, mi legyek? Tővebben lent!

Figyelt kérdés

Most vagyok 8.osztályos de már 6.óta amikor a mamám a kórházban volt és látogattuk az nagyon mélyen hatott rám.És én azóta nagyon-nagyon szeretnék orvos lenni, de matekból 2-3 nál jobb jegyeim soha nincsenek. De bioszból, kémiából meg jó vagyok. Ma pedig mondták ,hogy az orvosira CSAK reálosok mehetnek, igaz ez? Légyszi mondjatok valamit mert nagyon elvagyok keseredve.

Előre is köszönöm!

2014. febr. 27. 21:35
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerinted minden ember homlokára rá van nyomva, hogy reálos vagy humános? Ugyan már...

Matekból akár el is vegetálhatsz, a felvételihez elég lesz a biológia és kémia érettségi. :-)

2014. febr. 27. 21:49
 2/6 A kérdező kommentje:
De a matematikához jó logika kell, de gondolom a kémia emelthez is. Nem? Szerintetek mi legyen? Kérlek mondjatok tippeket.
2014. febr. 27. 21:52
 3/6 anonim ***** válasza:
De most komolyan 8. osztályban jelented ki, hogy te kémiából és biológiából jó vagy? Mit tanultok ilyenkor? Mi a kémcső, meg a hidrogén színtelen? És biológiából? A fák felépítését? Lesznek itt komolyabb dolgok is.... Ha akkor is így lesz, mint most, akkor azt mondom matek nélkül is mehetsz orvosira, mivel oda nem kell. De kizártnak tartom, hogy te majd kémiából 5-ös emeltet írsz, anélkül, hogy értenéd a matematikát....
2014. febr. 27. 22:29
 4/6 A kérdező kommentje:
Akkor szerinted lehetetlen az ,hogy orvos legyek?
2014. febr. 27. 22:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem lehetetlen. Értsd meg, még csak általánosba jársz, semmi sincs eldőlve. Jelentkezz valami jó kis biosz-kémia tagozatos gimibe, tanulj szorgalmasan, és menni fog. A lényeg most jön, a java meg csak az után.
2014. febr. 27. 23:01
 6/6 anonim ***** válasza:
matek nem kell a felvételihez, de biológia és kémia/fizika igen, tehát gimnáziumban ezeket a tárgyakat kell annyira jól tanulnod, hogy emelt érettségit tehess. + 1 középfokú nyelvvizsga se árt.
2014. febr. 28. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!