DE-MK műszaki menedzser --> OE-KGK műszaki menedzser?
Sziasztok!
Jelenleg másodéves műszaki menedzser hallgató vagyok a Debreceni Egyetem Műszaki Karán. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek az Óbudai Egyetemen el tudnám-e fogadtatni a már meglévő tárgyaimat?
Gondoltam, hogy előbb felteszem itt a kérdést, és utána fordulok az OE-KGK tanulmányi osztályához.
Egyébként mit gondoltok nehezebb a BMF-en a képzés, mint Debrecenben? Számomra az OE tanterve sokkal szimpatikusabb, hallgató-centrikusabb mint a DE tanterve.
Előre is köszönöm a segítségeteket! :)
Pedig inkább őket kellene megkérdezned erről először, ők tudnak hiteles választ adni...
Debrecenben a műszaki képzés nagyon alja, bár a műszaki menedzsert én nem sorolnám a műszaki szakok közé, de ez mindegy is. Az óbudaival mindenképp jobban járnál!
Az OE tényleg nem rossz, és igencsak gyakorlatias is!
Mindenképpen kérdezz rá az iskolánál, egyes egyetemeken olyan szabály van, hogy a kreditek X mennyiségét az anya egyetemen kell megszerezni.
(Viszont ha DE-n államin van, nem érdemes váltani! Lehet, hogy hallgatócentrikusabb, de akkor is csak önköltséges formában tudnád tanulni.. (kivéve ha felvételt nyersz az állami képzési formára az OE-n).)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!