Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit tegyek? Teljesen pánikba...

Mit tegyek? Teljesen pánikba vagyok esve, hogy nem vesznek fel sehová.

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy elég jó tanuló vagyok, idén félévkor 3 4-esem volt, az is tesiből, rajzból és biológiából, a többi pedig 5-ös. Az a baj, hogy az írásbeli felvételit nagyon elrontottam, 76 pontom lett (44 magyar 32 matek) és a megjelölt iskolák nagy részéből kiszórtak. Most ahová behívtak szóbelizni az a Berzsenyi Dániel Gimnázium és a Szent István Gimnázium (ahol még mindig nem tudom, hogy mit tesz az, hogy elbeszélgetés a haladó idegen nyelvből). Emellett meg van még jelölve a Neumann János Számítástechnikai Szakközépiskola és a Babits Mihály Gimnázium (Újpesten). Szerintetek van még esélyem bekerülni az elsőként megnevezett két iskolába, hogy ha jól teljesítek a szóbelin? A válaszokat előre is köszönöm :)

2014. febr. 23. 11:37
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem van még azért esélyed

Nézd meg a Szt. István honlapján már azt hiszem fel vannak rakva a szóbelik időpontjai

2014. febr. 23. 12:40
 2/6 anonim ***** válasza:

A Berzsenyinél melyik osztályba (tagozatra) jelentkeztél?

Oda behívtak szóbelizni?

2014. febr. 23. 12:42
 3/6 A kérdező kommentje:
Szent Istvánba és a Berzsenyibe (fizika szak) behívtak.
2014. febr. 23. 15:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát ha jól iskerülnek a szóbelik, akkor simán van még esélyed- Ne add fel (nem olyan rossz a hetvenhat pont)
2014. febr. 23. 18:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Berzsenyibe mikor mész?

A héten?

2014. febr. 25. 10:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, a héten megyek.
2014. febr. 25. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!