Felnőttoktatás a Kisképzőben? (Továbbiak lent. )
Sajnos egy kicsit későn jutottam el odáig, hogy tudjam mit is akarok igazán. (most töltöttem nemrégiben a 21. életévem) Ezért most megy a kapkodás a szürkeállományomban arról, hogy és mint legyenek a dolgok. A lényeg, hogy a Kisképzőbe szeretnék jelentkezni felnőtt nappali képzésre (okj), ezen szakok valamelyikére: grafika v. fotográfia v. mozgókép szakra. Az lenne a kérdésem, hogy a felnőttoktatás miként folyik, felvételikor van-e megfelelési vizsga? (gondolok itt pl. helyben rajzolásra, interjú, saját munkák megmutatása) Illetve ha van, ez azokra is vonatkozik, akiknek fizetniük kell? (bár ez lenne az első okj-m, de a korhatárból ki fogok csúszni pár hónappal a tanévkezdete után) Érdekelne az is, hogy a felnőtt nappali oktatás külön folyik-e a szakközép résztől vagy vannak összevont csoportok is? (mielőtt valaki értetlennek nézne itt csak a szakórákra gondolok természetesen :) ) Továbbá, ha valaki tudna információt adni mennyibe kerül a képzés az nagyon jó lenne, mert erről nem találtam semmit. (ha most azon gondolkodsz mért nem telefonálok, teljesen igazad van, meg fogom tenni. :) )
Még egy kérdésem lenne azokhoz, akik már végeztek. Ha netalántán szeretnék továbbtanulni (hahh de jó volna), egy ilyen képzés után meg lenne rá az esélyem? (nem lennék tunya, ígérem :D ) Mert lényegében az alapok elsajátításának szánom ezt a két évet, eddig nem volt semmilyen előképzettségem a témában azonkívül, hogy érdekel és hobbi szinten foglalkoztam vele. Viszont szeretnék felkészülni és rendesen végig csinálni, hogy pótoljam a hiányosságaim. Mindenki válaszát előre is köszönöm!
egy kétségbeesett felnőtt gyermeki lélekkel :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!