Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan tudok hozzájutni a BME...

Xma kérdése:

Hogyan tudok hozzájutni a BME villamosmérnöki kar jegyzeteihez?

Figyelt kérdés
Szeretnék hozzájutni a BME villamosmérnöki kar jegyzeteihez mert amit nekem adnak az használhatatlan.Valaki tudna segíteni?

2014. febr. 16. 09:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Milyen jegyzet kene (hivatalos, konyv jellegu vagy diak altal irt?)

A legtobb ilyen a wiki sch fenn van.

2014. febr. 16. 09:16
 2/5 A kérdező kommentje:
hivatalos jellegű
2014. febr. 16. 09:22
 3/5 anonim ***** válasza:

A wikin fennvannak a hivatalosak is, illetve a tárgyhonlapra mutató linkek. Némelyik oktató a saját honlapjára is tesz ki időnként dolgokat.

Papíron nem adnak kb. semmilyen jegyzetet, esetleg az adok-veszek csoportban lehet ilyet találni.

2014. febr. 16. 09:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát én is pdf formátumban gondoltam csak ez az oldal nekem még nagyon szokatlan. Biztos jó csak még nagyon nem tudom ezt az oldalt kezelni.
2014. febr. 16. 10:32
 5/5 anonim ***** válasza:

A Segédanyagok alatt be van dobálva mindenféle hasznos dolog, köztük általában a preferált könyvek és hivatalos jegyzet is. Kicsit összevissza van néha, de itt kell keresni.

Illetve jobb oldalon van egy link a tanszéki honlaphoz, ami meg vagy tartalmaz jegyzeteket vagy nem (általában igen) és vagy jól meg van csinálva vagy nem. Általában az itt található jegyzet be van linkelve a wiki-n direkten is.

2014. febr. 16. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!