Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan legyek orvos? Tudom...

Hogyan legyek orvos? Tudom sok az ilyen kérdés de ez nekem fontos?

Figyelt kérdés
Az a baj ,hogy eléggé humán beállítottságú vagyok, de csak jobban mint reál, kémiából meg bioszbból jó vagyok. Ezért gimibe humán szakra megyek.De azután ,hogy mint cs0ináljam a továbbiiakat? És van itt olyan esetleg orvos vagy orvostanhallgató aki válaszolna a további kérdéseimre?
2014. febr. 14. 21:26
 1/8 A kérdező kommentje:

* bioszból

* csináljam

bocs mobiltelefonról vagyok.

2014. febr. 14. 21:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha orvos akarsz lenni, természettudományi tagozatra kellett volna menned, nem humánra. A gimnáziumi biológia, fizika, kémia összehasonlíthatatlanul nehezebb az általános iskolainál, ezeket kell intenzíven tanulnod. De négy év alatt még sokat változhat a pillanatnyi elképzelésed.
2014. febr. 14. 21:35
 3/8 anonim ***** válasza:

Minek mész humán szakra, ha orvos akarsz lenni?

Olyan suliba menj, ahol normális biológia és kémia/fizika oktatás van.

2014. febr. 14. 22:27
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem ne humán tagozatra menj gimibe,mert ott általában háttérbe vannak szorulva a természettudományos tantárgyak (jó nyilván nem mindenhol,de én ezt láttam ismerősöknél).

Egyik (volt) általános iskolai osztálytársam olyan gimibe ment,ahol van biosz tagozat,és elég rendesen felkészítették (meg még kémiából is),most orvosin tanul,és sok minden ismerős neki.Van pár gimis osztálytársam,akik viszont szenvednek most rendesen orvosin,mert csak fakton tanultak plusz anyagot,ez csak 2 év (a gimi eléggé humán beállítottságú volt).

Ha maradsz a humán tagozatnál,akkor fakttal,tanárral+esetleg érettségi felkészítővel nyomathatod az emelt érettségiket,de ez mondjuk elég nehéz.

2014. febr. 14. 23:12
 5/8 A kérdező kommentje:
De ha a matek nem megy olyan kafán akkor hova menjek ?
2014. febr. 15. 08:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Vannak biológiatagozatos osztályok is, az nem matek.
2014. febr. 15. 11:10
 7/8 A kérdező kommentje:
De akkor mit csináljak ,hogy biológiaszakos osztályba kerüljek?
2014. febr. 15. 12:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem derül ki a kérdésből, hogy hanyadikos vagy. Ha most 8.-os, akkor most már meg kell várni a felvételi folyamat végét, hogy valahova felvegyenek, közben keresni olyan iskolát, ahol van biosz tagozat és megkérdezni tőlük, hogy átvesznek-e. De ezt a szüleiddel megbeszélve kell.
2014. febr. 15. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!