Mit lehet ebből összehozni? (továbbtanulás)
Tudom, hogy tele van ez az oldal a "Mit tanuljak, ha ez érdekel?" típusú kérdésekkel, és hogy gáz meg minden, de hátha hallok még olyan ötleteket, amiket eddig nem. Tehát:
Amit szerettem gimiben, az a töri és a biosz, ezen kívül könnyen mennek az idegen nyelvek. Nagyon szeretem az állatokat, az állattan és az etológia voltak a kedvenceim, de sajna biosz alapszakhoz nem vagyok elég erős kémiából. Most jelenleg az egyetlen tervem a pszichológia, de bizonytalan vagyok, és tudom, hogy ehhez a szakhoz nagyon elhivatottnak kell lenni, engem pedig nem ez a része érekelt leginkább biosznak.
Kérlek, emberbaráti szeretetből, segítsetek ha tudtok.:)
Próbálj meg egy pár percre elvonatkoztatni a pszichológia biológiai részétől, és koncentrálj arra, a pszichológia mint egész, vagy bármely területe, érdekel-e téged igazán. Ha csak "nem volt jobb ötletem" alapon döntesz emellett, akkor nagyon hamar meg fogod gondolni magad, de addigra már lehet, hogy elpazarolsz egy csomó időt, talán pénzt is. Én is töri-biosz orientációval jöttem pszichológiára, de konkrét célom van vele és nagyon érdekel.
Ha gondolod, írj privátot, és megpróbáljuk kitalálni, illik-e hozzád ez a szak, és van-e értelme nekikezdened :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!