Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mire szakosodjak autószerelőként?

Mire szakosodjak autószerelőként?

Figyelt kérdés
Olvasgattam, hog sima mezei autószerelőnek nem éri meg lenni, specializálódni érdemes külön területekre. Pl klíma. Szerintetek mire érdemes? Amiből kevés van, de kereslet viszont mindíg lenne rá.

2014. febr. 12. 22:10
 1/2 carpediem1983 válasza:
Szerintem ez nem igaz bár még fiatal vagyok a szakmában, csak 14 év nyomom de azóta önállóan, én nem szakosodtam rá részegységeire mindennel foglalkozom, az már egy más kérdés lenne ha mondjuk ráállnál egy konkrét Típusra én Vw Audi Mercedes meg Usa autókkal foglalkozom elsősorban,persze néha becsúsznak egyéb keleti és európai modellek is...ÉS nem panaszkodom... :D
2014. febr. 13. 14:50
 2/2 anonim ***** válasza:
OLAJCSERÉRE, A SZERVIZEKBEN CSAK ÁT B...SZÁK AZ EMBERT HA TÉNYLEG LECSERÉLED ÚHGY HOGY A KUNCSAFT VÉGIGNÉZHETI, MEGÉLSZ BELŐLE+!bocs a nagybetűkért begabdzsolva maradt a caps lock
2014. márc. 11. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!