E-felvételinél a dokumentumokhoz már most fel kell tölteni a 11. es bizonyítványt, vagy csak akkor kell mikor már meglesz a 12. es is?
Figyelt kérdés
2014. febr. 9. 19:48
1/8 anonim válasza:
Ha jól emlékszem, akkor a 11-es év végi, és a 12-es félévi számít bele bármibe is. Mindkettő megvan már, nem? Akkor mi a kérdés?
2/8 A kérdező kommentje:
Most úgy van, hogy az év végit kell beírni, és mivel ez nincs meg, ezért nem tudom, hogy akkor a 11.est elküldjem e már, vagy elég azután mikor meg van a 12.es év végi is
2014. febr. 9. 20:04
3/8 anonim válasza:
Dokumentumpótlásra később is lesz lehetőséged, akkor is feltöltheted, mikor már a 12. év végi is meg lesz. Én mindenesetre feltöltöttem mindent, amit lehetett, hogy már azokkal ne kelljen bajlódni :)
4/8 anonim válasza:
A 12-es év végi nem az érettségi környékén derül ki? Az már régesrég késő lenne a felvételi jelentkezéshez. Na mindegy. Fogalmam sincs, szerencsére vannak emberek, akiknek az a munkájuk, hogy erre a kérdésre válaszoljanak. Őket hívd fel holnap.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2014. febr. 9. 20:31
6/8 anonim válasza:
Jobb, ha most feltöltöd, később nem kell még ezzel is foglalkoznod, de a dokumentumpótlás határideje vmikor július eleje, tehát ráérsz. Ahogy neked jobban tetszik.
7/8 anonim válasza:
Azt kéri, hogy töltsd fel: "Tájékoztatjuk, hogy a felsőoktatási felvételi eljárásban a már rendelkezésére álló dokumentumot a jelentkezés benyújtásával egyidejűleg kell jelentkezéséhez csatolni. [...] Amennyiben a dokumentumot később szerzi meg, akkor van lehetősége annak pótlására legkésőbb 2014. július 10-ig elektronikusan az e-felvételi ügyintézési funkciói segítségével, vagy postai úton."
8/8 anonim válasza:
Elég július 10-ig. Én se töltöm most fel, mert ahhoz a suliban meg kéne kérnem a tanárt vagy a titkárságon valakit, hogy szedje elő a bizonyítványomat, scannelje be, és kép formátumban küldje át nekem e-mailben, hogy aztán én otthon fel tudjam tölteni. És most jelen pillanatban annyi dolguk van, hogy elküldenének vele a francba. Majd ha meglesz az érettségi és megkapom a bizonyítványomat, akkor otthon saját magam megcsinálom, nem zavarom vele a tanárokat, ha úgyis ráér még nyárig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!