Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Egyetemi felvételinél mikortól...

Egyetemi felvételinél mikortól nézik az év végi bizonyítványt? 8. osztálytól vagy csak a 11-12. év végi jegyeket nézik? :

Figyelt kérdés
2013. máj. 19. 18:39
 1/3 anonim ***** válasza:
78%

Én azt mondom, aki nem képes magától megkeresni és fölfogni a pontszámítási módszereket, az nem való egyetemre. Ha még nem felvételizel, akkor oké, még van 1 éved.

Amúgy csak a 11-12. évek jegyeit nézik, de lehet olyat is, hogy csak a 2 felvételitárgy érettségijét.

2013. máj. 19. 18:51
 2/3 A kérdező kommentje:

cuki vagy,hogy jobban tudod hanyadikos vagyok mint én :D

8-os vagyok,még van 4 évem :) azért kérdeztem,mert eddig mindig kitűnő voltam év égén mindenből de most matekból rengeteget rontottam egy új tanár miatt,és csak 3-ra értékelt.és innen szültem a kérdést,hogy mikortól nézik a bizonyítványt :) ne aggódj 4 év múlva már nem leszek ilyen zöldfülű és méltó leszek arra,hogy egyetemre járjak,köszi hogy aggódsz ;)

2013. máj. 19. 19:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Mármint *legalább egy éved, rosszul írtam, igaz. De különben válaszoltam is arra az esetre, ha nem most felvételizel. Nagyon szívesen.
2013. máj. 19. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!