Miért akartok továbbtanulni?
Kedves mostani felvételizők!
Az elmúlt pár hétben sok kérdésre válaszoltam is, szerencsére ezek közül voltak értelmes kérdések is, így nem kellett kitépnem az összes hajam.
Viszont... azok, akiknek halvány lila gőze nincs arról, hogy mit szeretnének csinálni, hogy mi érdekli őket, hogy mire vannak képességeik, és adott esetben éppen hogy csak összekapartak valahány pontot (nem kell mindegyik kritériumnak megfelelni, elég ebből kettő...) miért akarnak továbbtanulni?
Nagyon sokan írtátok, hogy ne legyen matekkal kapcsolatos, és keresett szakma legyen, és persze jól is lehessen vele kereni. Ti hol éltek? Miért akartok még 3-5 vagy több évet tanulni, azok alapján, hogy valami "lehet, hogy érdekel"?
Minek kell a diploma? Mert az osztálytársaitok is jelentkeznek, és ciki nem jelentkezni?
Ráadásul ez a hozzáállás, hogy majd mi válaszadók kiguglizzuk nektek, hogy milyen egyetem milyen szakára, milyen érettségivel, és hány ponttal lehet bekerülni?
Tényleg, válaszoljatok, komolyan kíváncsi vagyok rá.
Vagy a szüleitek nyomnak??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!