Budapesten hol vannak olyan iskolák aminek köze van a pszichológiához, vagy történelemhez, vagy fotózáshoz?
Figyelt kérdés
2014. febr. 9. 12:58
1/4 anonim válasza:
Ha ilyen "köze van"-szinten érdekel a pszichológia, akkor fogod magad, bemész egy könyvtárba/könyvesboltba és keresel ilyen témájú könyveket. Hobbiból olvasgasd, de többet ne várj tőle. A pszichológia minimum 3+2 éves egyetemi képzés, ennél kevesebbel nem mész semmire, és a mindenféle "pszichológus asszisztens" képzések, tanfolyamok pedig nagyon értelmetlenek és méltatlanok.
2/4 anonim válasza:
Hát ha a googlebe nem sikerült beírni, hogy pszichológia szak, történelem szak , akkor inkább hagyd az egész továbbtanulást.
3/4 anonim válasza:
...és mielőtt felcsillanna a szemed a fotográfiát tanulni sincs értelme rengeteg befektetett idő(3-5év), munka ês pénz(1,5-2M Ft) nélkül.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszok az első válaszolónak üzenném, hogy "köze van" dologról annyit, hogy gimnáziumba járok, pedagógia szakra, ahol már második éve intenzíven tanulom a pszichológiát, vagyis alapjaim vannak, tudom mit várhatok a szakmától, és tudom, miért szerettem, és már sok iskolát néztem, Pesten is találtam kettőt ami tetszene, csak gondoltam olyat is tudnak mások ami a figyelmemet elkerülte, de még egyszer köszönöm a válaszaitokat :)
2014. febr. 10. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!