Zsolee3 kérdése:

Milyen allas valo nekem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

19 eves srac vagyok eppen erettsegi elott allok, fogalmam sincs hogyan tovabb , mi az amit szeretnek , motivalatlan vagyok. Tudnatok szakmakat ajanlani amivel jol tudok keresni es kulfoldon is van ra kereslet?elore is koszonom!

2014. febr. 8. 16:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Mi az amit szeretsz csinálni, milyen tantárgyakból voltál jó? Esetleg egyetemre, főiskolára gondoltál?
2014. febr. 8. 17:19
 2/2 anonim válasza:

Kedves kérdező, ez pont az a kérdés, amit neked kell eldöntened, és nem egy fórumon keresni rá a megoldást.

Sok munkakörben jól lehet keresni, akár külföldön is, ha elég jó vagy abban, amit csinálsz.

Azt javaslom, hogyha bizonytalan vagy, akkor olvasgassál pályatanácsadási honlapokat és szakma leírásokat az interneten, illetve könyvek is rendelkezésre állnak (ilyen a szakmák könyve pl.).

Ha végképp bizonytalan vagy, akkor érdemes felkeresni személyesen egy pályaválasztási tanácsadót, még akkor is ha fizetni kell érte, mivel ez alapvetően meghatározza a jövődet.

2014. febr. 8. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!