Mit vegyek fel faktnak? Egyáltalán milyen állás való nekem?
béna vagyok: kémia, töri, tesi
fizikából 4es de lehetnél ötös csak nem tanulok
jó vagyok: angol, német, föci, matek, irodalom, meg kb minden, de legszívesebben a matekkal foglalkoznék
15L
Örülj, hogy inkább reálos vagy, és ezen kívül kapható vagy a művészetekre.
A mérnöki munkával biztosan el tudsz helyezkedni; szóval én a matek fakot javasolnám egy fizika vagy föci fakkal.
Sok sikert a választáshoz! :)
köszi szépen :)
én is matekra gondoltam, inkább valami pénzügyesre, mivel a fizika nem megy valami jól
amúgy csak írtam hogy jó vagyok irodalomból nem akarok vele semmit... szeretek olvasni meg több könyvet olvastam, mint amennyit az a tanár valaha látott, de ezek a versek meg ezek rohadtul nem érdekelnek...
nálunk indul mind, de köszi
azt tudom, hogy matek lesz az egyik (kötelező is), de mi legyen a másik?
Szia!
Az én osztályom is most áll a fakt választás előtt. Már több órán át nyálaztuk a felvi.hu-t, és a felvételi tájékoztatót, hogy mihez mi kell, esetleg emelten vagy nagyon jó középszinttel. A matek az nagyon jó választás. A 2. legyen az 5. választott tárgyad (ami bármi lehet a föci, info, fizikán át a tesiig, énekig, művészettörténetig és így tovább), vagy nyelv. Hiszen nyelvből akár előrehozott érettségit is simán tehetsz 11-ben, vagy esetleg a nyelvvizsgára való készülésben is segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!