Szerintetek valami gazdasági szak, vagy dietetika?
Fél évet töltöttem bgf-turizmus, vendéglátás szakon. Rájöttem, hogy nem nekem való. Ez a második félév megy a levesbe. Dolgozom és jövőre szeretnék vmi mást tanulni. Nagyon érdekel a dietetika, már a mindennapjaim része igazából a táplálkozással való foglalkozás, egészség stb, de nem olyan szinten, ahogy egy főiskolán tanítanák. A magyar dietetikaoktatásról nem hallottam sok jót, de utána szeretnék menni továbbképzésekre, röghözkötés lejárta után külföldre.
Másrészről, viszont a gazdasági szakok is érdekelnének, azzal tudtommal könnyebb is elhelyezkedni. (turizmus-vendéglátáson kívül, valami komolyabb).
Ha elképzelem magam az egyiken akkor a másikat akarom. Nagyon szükségesm lenne véleményekre, tapasztalatokra stb. Azt hittem ez a jelentkezési határidő lejártáig (febr15.) kiforrja magát, de úgy látszik nem.
(A dietetikára bekerülnék államira, gazdaságikra nem valószínű)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!