SZTE- nemzetközi tanulmány szak nagyon nehéz? FONTOS- reggelig döntenem kell
Holnap megyünk íratkozni, de nem tudom be merjem e írni a szakot első helyre? Érdekel a jog, közgazdasági középiskolába járok, tanulok jogot már 4 éve. De attól félek a legjobban hogy nem tudnám letenni a vizsgákat mert olyan nehezek :S Az angollal jól megvagyok, azt fogom emelten tenni, szeretem is..Matek az nem nagyon megy, 3asom van belőle, ez számít valamit?
Ha van itt olyan aki tudja mennyire kell sokat tanulni vagy mennyire nehéz ez a szak az kérem írja le! Mire számíthatok az évek alatt, és hogy megéri e erre menni?
"Holnap megyünk íratkozni" ezt hogy érted..hova?? 15-e éjfélig lehet jelentkezni felsőoktatásba most februárban..interneten a legcélszerűbb megtenni..miért kellene bárhova iratkoznod..jelentkezned kell..de addig még van 5 napod..(na jó ne hagyd a 15-e estére..da akkor is)
Szakot nem tudom mennyire nehéz, de azt tudom hogy nem lehet vele elhelyezkedni.
A vizsgák tényleg nehezek. De ha komolyan veszed és keményen tanulsz rá akkor meg tudod csinálni.
Én is 3-as voltam matekból végig, sosem buktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!