Hol lehet újságírást tanulni?
Főként a sportújságírás érdekelne,de úgy tudom főiskolán nincsen ilyen szak.Indítanak valahol ilyen képzést esetleg?
Előre is köszi a válaszokat!
"úgy tudom főiskolán nincsen ilyen szak"
Rosszul tudod, 1-es.
Miért ne lenne? A Médiatudomány szak erről szól. 2. évtől kezdve választhatsz szakirányt, ahol tudsz specializálódni nyomtatott sajtóra, neked ez kell.
3-as: Nem, nem azt akartam mondani. Ahogy itt lent is mutatja a segédlet, "Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! ".
Ha így olvasod, rendeltetésszerűen, akkor más értelmet kap. "Rosszul tudod, ülj le, egyes".
3-as: Igen,igazad van,kommunikáció és médiatudomány szakokon szokott lenni,ezt tudtam.Kicsit érthetetlenül fogalmaztam,szóval: engem konkrétan újságíró képzés (felsőfokú szakképesítés,okj stb.) érdekelne,mivel erről a komm. alapszakról úgy hallottam,hogy időpocséklás és lehet egy okj-vel is többre mennék.Szóval ilyen képzés van valahol?
Köszi amúgy a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!