Ilyen eredményekkel ne is álmodozzak pszichológiáról?
Figyelt kérdés
AZ a helyzet,hogy nem vagyok egy kitűnő tanuló 4es 5öseim vannak. Emeletezni tudnék bioszból,esetleg egy nyelvvizsga. Viszont nagyon érdekel a pszichológia,de iszonyat magas a ponthatár. AZon gondolkoztam,hogy halasztok egy évet és addig Okjzek vagy valami hasonló. Megéri szerintetek?2014. febr. 2. 20:07
1/4 anonim válasza:
Ha az érettségi eredményed jó lesz, simán felvehetnek. Inkább most adj bele apait-anyait, és készülj az érettségire!
2/4 A kérdező kommentje:
persze mindenképp :) csak ha nem jön össze meg kellene a két emelt hozzá!
2014. febr. 2. 21:20
3/4 anonim válasza:
Ha idén nem jön össze, szerintem felesleges okj helyett inkább feküdj rá a nyelvre, illetve készülj újra érettségire, ha mind a kettő emelt lenne nagyon jó eredményekkel, akkor tuti meglenne a pontod, kérdés, hogy egy év múlva milyen lesz a felvételi rendszer.
ha lenne egy üres évem, én biztos csak a nyelvvel foglalkoznék meg az érettségivel, ha valóban ez érdekel, hülyeség elmenni vmi jól hangzó de utána semmire sem jó okj képzésre. Főleg ha nem is érdekel igazán.
4/4 anonim válasza:
Egy emelt kell pszichológiára. Egy 80%+ biosz emeltel (elég kemény biológia , azon belül anatómia van pszichón)és nyelvvizsgával lenne esélyed. Ha még se jönne össze idén, akkor jövőre esetleg még egy nyelvvizsgát megcsinálsz vagy még egy emeltet...( 2 nyelvvizsga kell MA-hoz, szóval még könnyebb dolgod lenne ha odakerülsz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!