Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ilyen eredményekkel ne is...

Ilyen eredményekkel ne is álmodozzak pszichológiáról?

Figyelt kérdés
AZ a helyzet,hogy nem vagyok egy kitűnő tanuló 4es 5öseim vannak. Emeletezni tudnék bioszból,esetleg egy nyelvvizsga. Viszont nagyon érdekel a pszichológia,de iszonyat magas a ponthatár. AZon gondolkoztam,hogy halasztok egy évet és addig Okjzek vagy valami hasonló. Megéri szerintetek?
2014. febr. 2. 20:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha az érettségi eredményed jó lesz, simán felvehetnek. Inkább most adj bele apait-anyait, és készülj az érettségire!
2014. febr. 2. 20:16
 2/4 A kérdező kommentje:
persze mindenképp :) csak ha nem jön össze meg kellene a két emelt hozzá!
2014. febr. 2. 21:20
 3/4 anonim válasza:

Ha idén nem jön össze, szerintem felesleges okj helyett inkább feküdj rá a nyelvre, illetve készülj újra érettségire, ha mind a kettő emelt lenne nagyon jó eredményekkel, akkor tuti meglenne a pontod, kérdés, hogy egy év múlva milyen lesz a felvételi rendszer.

ha lenne egy üres évem, én biztos csak a nyelvvel foglalkoznék meg az érettségivel, ha valóban ez érdekel, hülyeség elmenni vmi jól hangzó de utána semmire sem jó okj képzésre. Főleg ha nem is érdekel igazán.

2014. febr. 4. 08:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy emelt kell pszichológiára. Egy 80%+ biosz emeltel (elég kemény biológia , azon belül anatómia van pszichón)és nyelvvizsgával lenne esélyed. Ha még se jönne össze idén, akkor jövőre esetleg még egy nyelvvizsgát megcsinálsz vagy még egy emeltet...( 2 nyelvvizsga kell MA-hoz, szóval még könnyebb dolgod lenne ha odakerülsz).
2014. febr. 4. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!