Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit gondoltak ilyen eredmények...

Mit gondoltak ilyen eredményekkel meg lehet valakinek az orvosi?

Figyelt kérdés

összességében:

irod és nyelvtan, matematika,angol: 80-85 %

biológia: 65-70 %

kémia: 40 %

a többlet 100 megvan neki

tavaly 417 volt a határ,de csak 1 emelt kellett, most meg már 2. tudom,hogy sokat nem lehet mondani,de a véleményekre kíváncsi vagyok ! :)

2013. máj. 17. 09:27
 1/7 anonim ***** válasza:

Ilyen pontokkal (még ha a jobb eredményekkel is számolunk), teljesen esélytelen.

Erre magad is rájöttél volna, ha kiszámoltad volna, hogy így mennyi pont jön ki. Még 400 pont sincsen.

2013. máj. 17. 10:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát én így számolgattam a pontjaid (magyart, angolt 85-nek, törit matekot 80-nak, bioszt 70-nek vettem, a hozott pontjaidat 100-nak vettem), és így is 390 pont jött ki. Ez biztos nem lesz elég, viszont ne felejtsük el, hogy szóbeli még igen sokat javíthat az eredményen, főleg azon a 40-es kémián. Nekem is különben körülbelül ilyenek az eredményeim, bár nekem a hozott pontjaim csak 92, a bioszom viszont elvileg jobb. Meglátjuk. Úgy nézem, hogy vagy épp bekerülök vagy épp nem. Veled is sztem ez lesz. Mindenesetre majd mindenképpen írd meg, hogy hogy sikerültek az eredményeid meg a szóbelid, mivel ugyanabban a cipőben járunk, ezért kíváncsi vagyok :)
2013. máj. 17. 10:14
 3/7 Andizsuzsi ***** válasza:

Ezek alapján nem. (70 + 40) * 2 = 220 + 100 = 320 pont. kizárt.

Mivel év végi jegyeket nem írtál, tanulmányi pontot nem tudtam számolni. Érettségi pont számításánál pedig a magyar-matek-angol nem releváns.

2013. máj. 17. 10:18
 4/7 anonim ***** válasza:

De még lehet pl. ápolónő v. gyógytornász

(főiskola)

2013. máj. 17. 12:14
 5/7 anonim ***** válasza:

ha feltesszük azt, hogy kitűnő voltál, akkor alapnak van egy 200 pont. erre jön az érettségi: 40+70, azaz 110 és a két emelt 2x50. tehát ez így lenne 410 pont. nem igazán volt még 410 pont, nem is nagyon hiszem, hogy ennyire lecsökkenne. Nagyon sokan a kezdetektől az orvosira készülnek és ehhez jön az elég jó bizonyítvány, meg a jó érettségi...

ha nem voltál jó tanuló akkor nagyon kevés a pontszámod az orvosira...

2013. máj. 17. 13:57
 6/7 A kérdező kommentje:
mindenem 5ös év végén
2013. máj. 17. 14:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Én meg úgy látom, hogy van esély vidéki egyetemeken a 410 körüli ponthatárra. Bár nekem igazán jó lenne, ha maradnának a tavalyi ponthatárok, csak ne nagyon növekedjenek.:D

Amúgy ezekkel az eredményekkel tényleg nem lehet bejutni, de, ha mindkét érettségin dobsz 10-15 ponttal, akkor már igen.

2013. jún. 5. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!