Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan értessem meg a szülimme...

Hogyan értessem meg a szülimmel hogy nem szeretnék egyetemre járni?

Figyelt kérdés
Azt mondják olyan képességeim vannak hogy muszáj valamilyen diplomát szereznem és különben nem élek meg anélkül.Felvettek,elkezdtem,nem tetszik,egyántalán nem hozzám való,a vizsgáim sem sikerülnek.Mégis annyira bizonytalan vagyok.Mi lesz ha tényleg igazuk van?Cukrásznak szeretnék menni rengeteg ötletem van ezzel kacsolatban,mikor tudok állandóan sütök,recepteket böngészek,tájékozódom.Nem erőltettem tövábbtanulásnál ezt a vonalat de mostmár ugy látom kellett volna.Annyira nehéz ez!
2009. dec. 6. 15:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
a saját lábadra kellene állnod:)soha se értettem azokat a szülőket, akik a gyerekük boldogságának útjába állnak (még akkor is ha jót akarnak)a helyedbe várnék 1évet és szeptembertől elkezdenék csinálni egy cukrász OKJ-t:)majd meglátod, hogy mire vágysz igazán..
2009. dec. 6. 21:47
 12/12 A kérdező kommentje:
én is ezt tervezem és nagyon örülök hogy nem csak én gondolkodom igy...kár volt elkezdenem a jogot de legalább megtapasztaltam ezt is
2009. dec. 6. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!