Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit csináljak ebben az esetben?

Mit csináljak ebben az esetben?

Figyelt kérdés
A helyzet az,hogy tavaly felvettek az egyetemre orvosi laboratóriumi és képalkotó diagnosztika szakra,de nem kezdtem el hanem passziváltattam magam. Viszont időközben rájöttem,hogy ez a pálya egyáltalán nem nekem való,és szívem szerint egy nagyon más irányú pályát választanék ami pedig a jog lenne. Rájöttem,hogy az az amit szívesen tanulnék,és foglalkoznék vele. Tudom ez nagyon éles váltás,de ennyi idő kellett,hogy erre rájöjjek. Viszont nem tudom mit tegyek. Iratkozzak ki a szakról,és próbáljam meg a jogot? Vagy maradjak ahol vagyok lesz ami lesz alapon?
2014. febr. 1. 10:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Én csak saját tapasztalatomból tudok beszélni, hasonlóképpen elkezdtem egy szakot, ami egyáltalán nem tetszett, de nem mertem váltani, pontosan "maradok ahol vagyok lesz ami lesz alapon", pedig tudtam, hogy ezt biztos nem fogom csinálni a jövőben... Most már csak egy félévem van és inkább végigcsinálom, szerencsére már tudom, mit szeretnék, de bánom, hogy ez előbb nem jutott eszembe és nem mertem otthagyni!! Ha tudod, hogy mást szeretnél és azt is hogy mit, főleg ha még nem nagyon használtad el az államilag támogatott féléveidet, akkor inkább válts és tanuld azt, amit tényleg szeretnél, mert különben rá fogsz jönni, hogy feleslegesen olyasmivel pazaroltad az éveidet, amihez nincs energiád és kedved! Még nem késő és az sem érdekes, ha éles váltásól van szó (enyém is az lesz)... Sok sikert! :)
2014. febr. 1. 11:53
 2/3 anonim ***** válasza:
És megvannak a jogra való felvételihez a szükséges érettségi eredményeid? Vagy most mennél azokból a tárgyakból emeltezni?
2014. febr. 1. 18:22
 3/3 A kérdező kommentje:
Most kellene az emelt szintű érettségit csinálnom,mert ugye pl töriből nyilván érettségiztem,de sajnos nem emelt szinten.
2014. febr. 6. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!