Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogy van a pontszámítás ebben...

Hogy van a pontszámítás ebben az esetben? (sürgős)

Figyelt kérdés

11. es vagyok. Orvosira készülök és érdekel a pontszámítás, már mindent elolvastam erről de szeretnék megerősítéseket.

Duplázós pontszámítás kedvezőbb az estere vegyünk egy példát:

biosz EMELT érettségim: 80%

kémia EMELT érettségim: 80%

össz:160 szor 2 az 320 pont, DE mivel én emeltet csináltam így jár nekem még plusz 100pont (mivel az 2 emelt érettségi 100 többletpontot ad).

Így végeleges nekem összesen lesz 420 pontom. Igaz? Ez így van?

Viszont akkor ebben az esetben nekem nem kell nyelvvizsga, mert hiába van nem számítják bele, hiszen többletpontként csak 100 adható max. És orvosira 2 emelt a kötelező. Tudom, hogy kell nyelvvizsga a diplomához meg minden és szeretem is a nyelvet van nyelvvizsgám középfokú, de akkor ez nem ér pontot igaz?????

Nagyon fontos lenne nekem, köszönöm előre is. Ha valami nem érthető akkor kérdezzetek!!!

2013. szept. 18. 14:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Jól tudod. Max. száz pont adható a két emeltre

(plussz pontként) Vagyis ha van is ny.vizsgád,

az már nem számítódik hozzá. Viszont nagyon jólfog jönni a diplomához (mert nem akkor kell nekiáéllnod

elkezdeni nyelvet tnaulni)

2013. szept. 18. 14:52
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! ;))
2013. szept. 18. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!