Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen szakra menjek tanulni...

Milyen szakra menjek tanulni érettségi után amivel sokk pénzt lehet keresni?

Figyelt kérdés

bocs hogy a kérdést ilyen sablonosan fogalmaztam meg de máshogy nem igazán ment

És a főiskolához kell a nyelv vizsga hogy be jussak?

(nem vagyok othol ebben a témában)

2014. jan. 30. 23:08
 1/8 anonim ***** válasza:

Sok pénzt akarsz keresni? Menj jogi vagy orvosi pályára... persze tanulni is kell rengeteget, de innentől már szabad lesz az út ahhoz, hogy sok pénzt keress.

Idegen nyelv pedig készülj fel, hogy angol / német mellé a latint is kérik a fenti kettő sok szakán.

2014. jan. 30. 23:22
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Neten vagyunk, itt általában nem az a szokás, hogy mindenki azzal foglalkozik, hogy jajj hibamentes legyen a szöveg, de mindig van pár " nyelvtanhuszár " aki beleköt mindenbe. :)
2014. jan. 31. 00:20
 3/8 reptoid ***** válasza:
100%
Maximum felétek nem szokás.
2014. jan. 31. 07:59
 4/8 anonim ***** válasza:
74%

"Menj jogi vagy orvosi pályára..."

Orvos meg a jó kereset... A hét vicce. Mérnöknek érdemes tanulni keddves kérdező.

2014. jan. 31. 14:00
 5/8 anonim ***** válasza:

Menj politikusnak. Úgyis jön a választás. Elég lehet az érettségi is és jól keresnek.

Mielőtt lepontoznál nem viccnek szántam. De szerintem az egyik legjobban fizető állás a munkához képest.

2014. jan. 31. 19:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Csak a pénz miatt tanulnál egy szakmát? Na te is kontár leszel, már látom előre!
2014. febr. 1. 21:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Pl. könyvelőnek érdemes tanulni
2014. febr. 11. 20:47
 8/8 anonim ***** válasza:

Könyvelő? Nem egy álommeló...

Jelen pillanatban mérnöknek/informatikusnak éri meg, államilag finanszírozottra legtöbb helyen szinte a minimum ponthatár körül van és ha érted a dolgodat nem csak itthon boldogulhatsz vele, a nyelvvizsgát meg még most csináld meg, sokan mondják, hogy "majd egyetem alatt mert akkor sok időm lesz" , de kb 10ből 1 ha megcsinálja akkor, most még szinte semmit sem kell tanulnod diplomához meg úgy is kell.

2014. febr. 18. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!