Újra kezdeni a középiskolát?
Figyelt kérdés
Nyáron leszek 20éves.Anyagi okok miatt az iskolát abba kellett hagynom 2012ben akkor fejeztem be a 11.osztályt.Külföldön dolgozom(Anglia),viszont szeretnék szeptembertől újra tanulni otthon.Valaki segítene aki esetleg tudja hogy hogyan működik ez?2014. jan. 30. 20:54
1/4 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy mi a módja az újrakezdésnek.:/ DE jó ötlet, és sok sikert!!! Azért legyen meg az érettségi!! Hajrá!:)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Elsősorban arra gondoltam hogy szakmára jelentkeznék abban az iskolában ahova jártam.
2014. jan. 30. 20:59
3/4 anonim válasza:
Vannak iskolák, ahol indítanak felnőtt érettségizős osztályt, ott már lazábbak a tanárok is, mint a rendes oktatásban, hisz felnőtt emberekkel dolgoznak együtt.
Szerintem ha most megpróbálod intézni, akkor ha 11-be mindenből átmentél, szeptembertől kezdheted a 12 évfolyamot is felnőtt tagozaton, azaz jövő tavasszal érettségizhetsz. Én is ilyen formában csináltam a középszintűt szakma után, két év alatt készítettek fel nappali tagozaton.
Sok sikert hozzá. :)
23/F
4/4 A kérdező kommentje:
Értem.11.év végén nem buktam semmiből szerencsére.Esetleg kell valamilyen vizsgát tennem előtte?
2014. jan. 30. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!