Tipikusan az vagyok, akiből nem lesz senki és meg kell küzdenie egy wc pucolós állásért is, mit tegyek?
Figyelt kérdés
bioszt és kémiát tanulok emelt szinten, ámde ezzel mi a búbánatot kezdjek? Orvosira nem tudnék menni,mivel rengeteget kell tanulni és az idegrendszerem amúgyis labilis én már a középiskolát is soknak érzem legtöbbször. Béna vagyok,szerencsétlen,buta,nem tudom magam kifejezni, nem támogatnak mivel béna vagyok csak szídnak, nem is érdekli se a szüleim se a tanárokat hogy mi van max. a leszídás mindenért,amitől csak a kedvem lesz rossz. Hova menjek tovább mégis,semmihez sincs tehetségem? Egy kétségbeesett 18 éves lány2014. jan. 29. 20:26
1/6 anonim válasza:
Neked elsősorban egy jó pszichológusra lesz szükséged , majd utána gondolkozz el a továbbtanuálson.
2/6 anonim válasza:
Elsősorban mi érdekel?
Biztosan nem vagy sem buta,sem szerencsétlen.Mindenki tehetséges valamiben,még te is:)
Biosz-kéma nagyon szép párosítás,mehetsz vegyészmérnöknek,biormérnöknek,gyógyszerésznek stb.
3/6 anonim válasza:
Van minden iskolában iskola-pszichológus, szerintem látogasd meg és beszélj vele esetleg az osztályfőnökkel, ők valószínűleg jobban ismernek mint itt bárki is és könnyebben segíthetnek is (már ha azt otthon nem kapod meg).
4/6 anonim válasza:
Emeltszintű biosz és kémia és te gondolod magad hülyének?!!
Én ezekből 3-asnál jobb sosem voltam,ALAPSZINTEN mégse vagyok elkeseredett.
Ezekkel mehetsz pl gyógyszerésznek is,de a a kémiában is elég sok lehetőség van..a gyógyszergyártás hatlams biznisz.
5/6 anonim válasza:
WC pucolós állást nagyon nehéz szerezni, ez diplomásoknak se sikerül, kifejezetten csókos állás! Szerintem menj valami szociális szakra, ott erősödne az önbizalmad.
6/6 anonim válasza:
Jó vagy bioszból?
Pl. mehetsz eü OKJ-re ha megvan az érettségid
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!