Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szakmai képzés munkaruha...

Szakmai képzés munkaruha biztosítása?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy autószerelőnek tanulok, és gyakorlati oktatásba van olyan hogy hegesztés. Ez nem az iskolában lesz, hanem 7 alkalom délutánonként, egy cégnél.

Én még nem voltam, de osztálytársaim mondták hogy kell vinni munkásruhát, acélbetétes bakancsot, meg pl. kapucnis felsőd nem lehet rajtad.

A felsőt még megértem.

De miért nekem kell vinnem ilyen munkaruhákat, és munkavédelmi eszközöket? Véleményem szerint ezt nekik kellene biztosítani, ingyen. 7 Alkalomért biztos nem veszek acélbetétes bakancsot, itthon is van hegesztő(ív és láng is) és hegesztettem én már papucsban is, nem lett bajom, azt mondanák hogy egy cipőt vigyünk amit nem sajnálok, akkor azt mondom hogy jó, de hogy azért vegyek acélbetétes bakancsot, meg úgy munkaruhát is azért vigyek, szerintem ez nem teljesen van a rendjén.

Egyébént az iskolától kaptunk egy munkásköpenyt, de semmire sem való, meg hegesztésnél sem fogadják el.

Találtam egy jogszabályt is, elvileg rám és rájuk is vonatkozik.

[link]

ez lenne az.

Igazam van ez ügyben, vagy felejtős az egész?

2014. jan. 29. 17:13
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!