Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Segítségkérés, ötletek hogy...

BlackBear kérdése:

Segítségkérés, ötletek hogy merre lenne érdemes továbbtanulni?

Figyelt kérdés

Helló,

Remélem jó helyre írok, de szeretnék egy kis segítséget kérni továbbtanulási irányválasztás miatt, mivel nem tudom hogy milyen tárgy/kar lenne ami szimpatikus lenne számomra. Legfőképpen gazdasági irányra gondoltam, nem sok matekkal( de ha ezen múlik ez sem gond :) ) illetve a gazdasági helyzetek jobb átlátása, politikai események kihatása az országok jövőjére, esetlegesen vállalatok gazdasága stb. területek azok amik a leginkább tetszenének nekem. Sajnos nem sok ismeretem van még ezeken a területeken, viszont ez az az irány, amit szeretnék tanulni, vagyis hajlandó lennék többet ülni felette és tanulni tanulni tanulni, hogy utolérjem a nálam tapasztaltabbakat ezen a téren. Emellett még informatika amihez értek(itt programozásra gondoltam, persze nem egy haladó szinten, viszont nem is az alján), viszont azzal nem nagyon szeretnék foglalkozni, mivel nem tudom magam elképzelni vele mondjuk 10 év múlva.

Remélem lesznek segítőkész válaszok! :)

2014. jan. 28. 17:22
 1/1 anonim ***** válasza:
Én körbenéznék a külkeren, meg a gazdsági karokon. Érdemes megnézni (a legtöbb helyen letölthető) a mintatanterveket, ott ki vannak listázva a tárgyak.
2014. jan. 28. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!