Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Vert már át valakit a soterline?

Vert már át valakit a soterline?

Figyelt kérdés
2014. jan. 29. 13:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Mi történt?
2014. jan. 29. 14:04
 2/8 A kérdező kommentje:
befizettem mindent,amit kértem,megtanultam a vizsgára.!-én lenne,erre kb 1órája hívtak,h.nem mehetek vizsgázn,mert nem jól lett megadva a szül.időm.és csúszik a vizsgám.De ezért?!
2014. jan. 29. 14:11
 3/8 anonim ***** válasza:

Abban mindenképp hibáztak, hogy észre kellett volna venniük hamarabb a hibát! Azonban ha már szakmai vizsgára mész, azt központilag is le kell nekik jelenteni az adataiddal. Így valószínűleg vissza dobták nekik a jelentkezésed és már időben nem tudják újra leadni.

Ha valóban rosszul adtál meg valahol adatot, akkor a felelősség nagyobb része a tied... :(

2014. jan. 29. 14:20
 4/8 A kérdező kommentje:
biztos jól adtam meg minden adatot!nem én hibáztam!
2014. jan. 29. 14:23
 5/8 anonim ***** válasza:

Gondolom itt írásban kitöltött papírról van szó.

Menj be személyesen és kérd hogy AZONNAL adják oda azt a nyomtatványt ahol rosszul adtad meg az adatod. Ha nem tudnak ilyen papírt felmutatni, akkor egyértelmű az Ő felelősségük. Térítsék meg a vizsgadíjadat, mert ezzel neked kárt okoztak.

2014. jan. 29. 14:26
 6/8 A kérdező kommentje:
sajnos messze van ez a kp.Én vidéki vagyok,ez Pesti,kb 2hete voltam fent épp ezeket a papírokat töltöttm ki.Azért utaztam fél napot,h.kitöltsek 3papírt!
2014. jan. 29. 14:39
 7/8 anonim válasza:

Én is átverve érzem magam.

Megírtam a valóságot, de kicenzúrázták.

2015. jún. 30. 19:05
 8/8 anonim válasza:
Igen, eleve nem akartam oda járni a kommentek miatt, máskor hallgatok rájuk mert abszurd ez az iskola.
2019. máj. 14. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!