Szerintetek lehetséges egyedül felkészülni emelt magyar érettségire?
Szóbelire simán be tudod egyedül is magolni a tételeket, a nyelvtan nem sokban tér el a középszinttől - nekünk konkrétan ugyanezek voltak tavaly középen. Az írásbeli nehezebb, mert az esszét magadnak nem tudod kijavítani ugye... A műveltségi része pedig évre válogatja, milyen nehéz, sokat kell hozzá olvasni értő olvasással. Egyébként hasonlóan vagyok, mint Te, én tavaly érettségiztem, 100% lett a közép szóbelim, írásbelivel együtt 83%, de még jobb lett volna elméletileg, az esszém lehetett volna max pontos (kaptam az érettségi elnöktől két plusz százalékot, és mondta, hogy még adott volna, csak nem akart a magyar tanárnőmmel ujjat húzni... Ha ő nincs, a szóbeli sem lett volna maxos, mert ofőm elég kekeckedős típus, és nagyon nem kedvelt, szerencsére emelten nem ismer a tanár).
Ha komolyan gondolod amúgy, írhatsz, én is meg akarom próbálni, de lehet, még egy évet várok. Miért szeretnél amúgy ismételni? Felvételizel? Hova? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!