Tudnátok nekem véleményt mondani ELTE, Szeged, Pécs és Debrecen biológia szakról?
Figyelt kérdés
Melyik egyetemen melyik tárgyak az erősebbek ezen a szakon, illetve milyen szakosodások vannak, honnan könnyebb később elhelyezkedni, milyenek a tanárok, órák, mennyire szeretitek, melyik egyetem a legjobb szerintetek? Kollégium is érdekelne ELTE kivételével.
18/L
2014. jan. 26. 23:08
1/2 anonim válasza:
Szia! Én a debrecenin tanulok, végzős vagyok, és innen viszonylag "könnyen" lehet elhelyezkedni, legalábbis nekem és pár évfolyamtársamnak már jó helyünk van :)
2/2 anonim válasza:
Szia,
én ELTE-s vagyok, én szeretem de sokan utálják és feladják.
Jót és rosszat vegyesen tudnék mondani a tanárokról, úgyhogy ebbe inkább nem megyek bele részletesen, vannak jófej tanárok és vannak rosszindulatúak is, ahogy mindenhol valószínűleg.
Én eddig a tárgyak nagyrészét szerettem és érdekesnek tartottam.
Tudtommal elég jó eséllyel el lehet helyezkedni utána, bár ez nagyban függ attól, hogy milyen szakirányra szeretnél menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!