Gyűlölök tanulni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Én csak akkor tudok tanulni, ha van kedvem hozzá, márpedig az nagyon ritkán van... Minden nap mikor hazaérek az iskolában leülök az asztalhoz, kipakolom a tanulnivalót, és elkezdem bámulni. Csak bámulom és bámulom, próbálok néhány szót az agyamba vésni, de úgy soha nem megy bele, ha nincs kedvem...Képes vagyok órákig kínlódni a tanulás felett, és már annyira, hogy a végén elsírom magam, mert dühös vagyok a tantárgyra, lesöpröm a tanulnivalót az asztalról, bekapcsolom a gépet, és nem érdekel, ha másnap egyes lesz a dolgozatom, csak ne kelljen szenvednem. Az egyetlen, amit megtanulok azok a versek irodalomra, mert nagyon szeretem az irodalmat, és a verseket már hónapokkal előtte megtanulom, mint ahogy feladják. Mit csináljak, hogy máshoz is legyen kedvem tanulni? Még az se motivál, hogy ha így folytatom, utcaseprő leszek. 13/L2014. jan. 26. 19:32
1/1 anonim válasza:
nem kell tanulni, de 5 évet az érettségiig még ki kell bírnod. 2esekkel át lehet menni. utána tök jó lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!