Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Puskalehetőségek tudtok?...

Puskalehetőségek tudtok? (vészhelyzetekre)

Figyelt kérdés

Az egyik barátnőm eléggé rászokott a puskákra..xD

(nem én.:) tudnátok jó ötleteket? (vészhelyzetekre)

2009. dec. 4. 19:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Puska toll, vagy a cipő talpára felragasztani a puskát, vagy a pulcsija újjába belerakni és kitudja húzni..
2009. dec. 4. 19:32
 2/9 anonim válasza:
Sima címkére ráírni és a karod belső részére ragasztani.
2009. dec. 4. 19:37
 3/9 A kérdező kommentje:
A pulcsit már használta, a cipőő meg kicist fura..sztem XD
2009. dec. 4. 19:37
 4/9 anonim ***** válasza:
Mi a könyvet lapozzuk a pad tetején.
2009. dec. 4. 19:39
 5/9 anonim ***** válasza:

Régebben mi ilyet csináltunk:

kb. 3-4 centi széles, hosszú papírcsíkot mindkét végénél feltekertünk és ráhúztunk egy vékony gumit, hogy tartsa. Így mint valami pergament, lehetett tekerni ide-oda. Kb. 6-os betűmérettel nyomtattuk rá, amit szerettünk volna, ezt még nagyjából el lehet olvasni.

Nagydolgozatnál volt, hogy még így is kb. egy méter hosszúra sikerült.

2009. dec. 4. 19:43
 6/9 anonim ***** válasza:

Én régebben a földrajzot begépeltem és ráraktam a telefonomra és onnan :)

Vagy a sima puska..Cetlire kiírod, aztán a tenyeredbe, a tolltartódba, combodra, pulcsidba, zsebedbe rakod vagy ráülsz :D (én ezt szoktam:D)

Vagy füzetből puskázol amikor elfordul a tanár :P

2009. dec. 4. 19:57
 7/9 anonim ***** válasza:

Én ceruzával szoktam a falra írni. Azaz hát nem egészen a falra, mert az egy darabig csempés, tehát a csempére. Aztán meg leradírozom. Tuti módszer, senki nem vette eddig észre.

Meg persze a jó öreg szoknyás megoldás, mikor a combomra írok pár infót, aztán csak a szoknyát húzogatom.. Tanár mégsem kérhet meg, hogy húzd fel a szoknyád nem?

2009. dec. 5. 10:12
 8/9 A kérdező kommentje:

Jajaa..xD

Köszii a válaszokat! :)

2009. dec. 5. 17:11
 9/9 anonim ***** válasza:
nálam tolltartó tuti módszer.kis cetlire ráírod és mintha kifogyott volna a tollad kutadsz másikért. Így írtam ötös TZ-t föcin.
2009. dec. 6. 21:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!