Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Pénzügy és számvitel vagy...

Pénzügy és számvitel vagy programtervező informatikus?

Figyelt kérdés
Melyik szakot ajánlanátok és miért? Minkettő pálya érdekel igazából, a matek mindig ment, viszont azt gondolom hogy nekem van egy elképzelésem ezekről a diplomákról és a valóságtól nagyon távol áll. A probléma az hogy senkit sem ismerek aki ebben tudna tájékoztatni, hogy mik a karrierutak egy közgazdász diplomával, mik a lehetőségek, limitek, érdemes-e mesterre menni vagy inkább alapképzés után egyből tapasztalatot szerezni. Az infóra szintén ugyanezek a kérdések merülnek fel, valamint nagyon sok fórumon olvasom hogy válság van, juniorként nagyon nehéz most elhelyezkedni. Tudom tudom ne hisztizzek, hisz még fel sem vettek egyikre sem de olyan nehéz dönteni, nagyon össze vagyok zavarodva, és jó lenne olvasni pár kifejtősebb véleményt is azoktól akik ezeken a területeken dolgoznak. Nem tudom mi a realitás, mi várható majd 3 év múlva (tudom, senki sem lát a jövőbe).

tegnapelőtt 20:23
 1/2 anonim ***** válasza:
89%
Általánosságban elmondható, hogy pályakezdőnek lenni ma nehéz. Nem csak infósoknak. És amit írtál, hogy senki nem tudja 3 év múlva mi lesz, ezért azt válaszd, amelyik jobban érdekel, szívesen foglalkozol vele. Most hol tanulsz? Tanulsz-e programozni? Tanulsz-e emelt matekot? Tanultál-e számvitelt?
tegnapelőtt 20:42
 2/2 anonim ***** válasza:
80%
Én prog infet végeztem. Először BSc-t, majd kereken 10 éve az MSc-t. Nem bántam meg, nagyon nem. Ha van konkrét kérdésed szívesen válaszolok.
tegnapelőtt 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!