Gépészmérnök vagy gazdasági és menedzsment szak?
Melyiket éri meg jobban tanulni ? Melyikkel nagyobb az esély munkát találni ? Mindkettő érdekel. Vagy esetleg Műszaki menedzser? bár nekem azt mondta arról osztályfőnököm hogy jól hangzik a neve de munkát nem igazán lehet kapni vele.
18/L
Ki mondta,hogy ideges vagyok?Ezt te állítod...
ja,hogy 18 se vagy...Neked meg ez jön le az írásodból...
matekból tanulás nélkül hozom az 5öst :D
fizikát már tanulnom kell, de amit akarok mindent meg tudok tanulni :)
én csak azt mondtam a műszaki menedzserről amit nekem mondott osztályfőnököm
de engem elsősorban vagy a gépészmérnök érdekel vagy a gazdasági és menedzsment,a műszaki menedzser legutolsó lehetőségként csak
köszönöm a válaszokat
Szia!
Véleményem szerint a gépészmérnökkel járnál a legjobban :)
Azt mondtad érdekel.. Vágj bele!
Vannak azért igen húzós tárgyak, de a lényeg a folyamatos tanulás, és sikerülni fog.
Nehogy abba a hibába ess, hogy egyetemre mész és nem jól osztod be az idődet.(túl sok lesz a szabadság, és a fiatalok általában ezzel rosszul bánnak..)
A rajzolástól meg igazán nem kell tartani. Én igazi botkezű vagyok, mégis átmentem (oké 2. próbálkozásra) az ábgeon. Ott is a lényeg, hogy gyakorolj sokat, és minden hétre legyen kész a házid. Onnan már nyert ügyed van.
Amik erre "épülnek" ott már lehet gépen is rajzolni, ami hatalmas segítség.
Hidd el, csak kellő szorgalom kell hozzá, és időbefektetés. :)
Sok sikert kívánok!
Egyébként megkérdezhetem hova(melyik egyetemre) szeretnéd beadni jelentkezésed?
nagyon szépen köszönöm a tanácsokat :) főleg annak aki utoljára válaszolt
Nagyon úgy néz ki hogy azt fogok tanulni majd :)
Szent István Egyetemre Gödöllőn, oda szeretnék majd menni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!