Gépészmérnök vagy gazdasági és menedzsment szak?
Figyelt kérdés
Melyiket éri meg jobban tanulni ? Melyikkel nagyobb az esély munkát találni ? Mindkettő érdekel. Vagy esetleg Műszaki menedzser? bár nekem azt mondta arról osztályfőnököm hogy jól hangzik a neve de munkát nem igazán lehet kapni vele.
18/L
2014. jan. 24. 21:43
1/18 anonim válasza:
Gépészmérnök! Műszaki menedzsert felejtsd el!
2/18 A kérdező kommentje:
a műszaki menedzser annyira nem is érdekel, csak hallottam hogy ott van műszaki dolgok és gazdasági dolgok is
amúgy köszönöm a válaszod
sajnos nem igazán tudom melyiket csináljam a kettő közül, mert félek hogy a rajzolás nem menne a gépészmérnökin
2014. jan. 24. 21:56
3/18 anonim válasza:
Rajztudás illetve kézügyesség nem szükséges hozzá. Vannak szabályok, amiket be kell tartani, nem sok mindent tudnál rosszul csinálni. Ráadásul jobb helyeken 1 félév után már lehet számítógépen is csinálni, ami nagy könnyebbség.
4/18 A kérdező kommentje:
akkor jó :)
még azért átbeszélem pár emberrel a dolgot, de jobban a gépészmérnök felé hajlok, főleg hogy államilag támogatottra oda könnyebben be tudok kerülni
köszönöm a segítséget :)
2014. jan. 24. 22:07
5/18 anonim válasza:
Matekkal és fizikával hogy állsz?
6/18 anonim válasza:
Műszaki menedzser végzettségem van.Kezdő fizum 300k volt.Szép napot...
7/18 anonim válasza:
Kedvencem amikor 18 évesek adnak egymásnak tanácsot...Ettől független a gépész jó választás,ha érted is,nem csak papíron...
8/18 anonim válasza:
Ha Te így látatlanban azt mondod, hogy én 18 éves vagyok, akkor engedelmeddel hadd vonjam kétségbe az írásod igazságtartalmát...
9/18 anonim válasza:
Szerinted hol érdekel,hogy mit vonsz kétségbe???
Halljuk,mennyi akkor???!
10/18 anonim válasza:
Ne legyél ideges! Az írott szöveget pedig elsősorban látni szokták, nem hallani. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!