Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek vegyészmérnökire...

Viki1331 kérdése:

Szerintetek vegyészmérnökire a BME-re vagy a PE-re jelentkezzek? Vagy esetleg a DE-re? Mit gondoltok, melyik iskolával járnék a legjobban ha gyógyszerészetben szeretnék később elhelyezkedni?

Figyelt kérdés
Jövőre kell leadnom a jelentkezést. Ha jól sikerülnek az érettségijeim, akkor lesz kb. 430 pontom, de ez csak a legjobb esetben lehet. Félek, hogy Pestre nem vennének fel. Viszont megijeszt az az óriási ponthatárkülönbség. tavaly a BME: 427 PE: 274 a DE: 301 volt. Mit gondoltok,melyik iskolával járnék a legjobban ha gyógyszerészetben szeretnék később elhelyezkedni?

2014. jan. 22. 19:43
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

pontosan, ezt én is így tudtam...:))

inkább az érdekelne, hogy akkor vegyészmérnök vagy vegyészet?

2014. jan. 23. 21:54
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát érdekel a fizika meg a matek? Mert ha nem, én nem ajánlom a vegyészmérnökit. Én gyógyszerésznek tanulok egyébként és ide nagyon sokan a kutatás miatt jönnek, szóval szerintem hülyeség, hogy a gyógyszerész nem kutat... Én mondjuk nem kutató szeretnék lenni, úgyhogy engem ez nem érint. A kémia alapszak szerintem príma. :D Arra menj, ha a kémia érdekel!
2014. jan. 23. 22:42
 13/13 anonim ***** válasza:
Vegyész.
2014. jan. 24. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!