Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » így felvennének vegyészmérnökire?

így felvennének vegyészmérnökire?

Figyelt kérdés

sajnos csak 4-es vagyok minden tárgyból. érdekelne hogy így felvennének-e vegyészmérnöknek. és ha felvennének szerezhetnék doktorit ennyi tudással is? bírnám?

vagy kémia, fizika alapszak érdekelne még

2013. okt. 5. 21:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Ugyanaz a tudás egyes iskolákban/tanároknál a kettest sem üti meg, máshol meg dicséretes ötöst kapsz érte. Szóval a jegyekből nem lehet eldönteni semmit. Pláne nem doktorival kapcsolatban, hát hol van az még? Nem is értem, miért gondolkozol ezen most. Ne presztizs-doktor legyél!

Egyáltalán hanyadikos vagy?

A felvételi pontrendszerrel meg tisztában vagy, nem? Pl. lehet duplázni, ami azt jelenti, hogy csak a két felvételi tárgy jegye számít. A vegyészmérnöki esetében matek mindenképp, illetve egy választott tárgy (azt hiszem biológia, kémia, fizika közül).

2013. okt. 5. 22:04
 2/4 anonim ***** válasza:

A felvételid attól függ hogy az érettségid hogy sikerül, akár 2-es tanuló is lehetsz ha megfelelő százalékra leérettségizel akkor duplázós számítással elég pontod lehet.

doktori..az BSC utána MSC és után doktori képzés, ennyi tudással mint most van biztos nem:)) De egyetem alatt ki tudja ki mire képes..ezt senki sem fogja neked megmondani előre.

2013. okt. 5. 22:05
 3/4 A kérdező kommentje:
annyi pontom biztos meglesz, hogy felvegyenek, de gondolom nagy agyak is lesznek előttem és így nem biztos, hogy engem is felvesznek
2013. okt. 5. 22:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Akkor még nincs érettségid?-

Először azt csináld meg jól, a többi majd "magáról" kiderül

2013. okt. 6. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!