Emelt szintű biológia érettségi előtt le kell adni valamit?
Figyelt kérdés
Segítség, ma hallottam erről először. Ez miez? Én úgy tudtam, hogy csak írásbeli meg szóbeli vizsgarész van, akkor ez itt most mi? Le kell adni valami esszét, vagy projektet? Akkor ez most hogy van? És kémiánál?2014. jan. 21. 15:33
1/4 reptoid válasza:
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor mégsem kell? Elolvastam, de nem akarok semmit sem félreérteni. A kémia kísérlet rendben, és arról is tudtam, hogy biológiaírásbelin belül van esszé feladat. De akkor ezek szerint külön nem kell csinálni semmit, ugye? UGYE?
Sajnálom, eléggé kész vagyok, 6 tárgyból érettségi, kettő emelt szinten, hova jelentkezzek, mennyi a ponthatár, akarok-e nyelvvizsgát, közben ott a többi tárgy is.. És akkor jönnek nekem az ilyen rémhírekkel.
2014. jan. 21. 16:54
3/4 reptoid válasza:
Ami ott van, az a szentírás.
Középszinten lehet csinálni, de akkor sem kötelező.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! Egy gonddal kevesebb.. :)
2014. jan. 21. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!