Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Jár valaki a BME energetikai...

Jár valaki a BME energetikai mérnök atomenergetika szakirányára?

Figyelt kérdés
Gondolom, el lehet majd vele helyezkedni Pakson, azt tudom, hogy bővítés lesz. Milyen a nehézsége? Vagy inkább valami "lightosabb" mérnöki szakot válasszak? Amúgy az érdeklődésemmel nem lenne baj szerintem, jól is megy a matek és a fizika. Aki ott tanul vagy más, mesélne valamit nekem? Köszi.

2014. jan. 20. 22:59
 1/3 anonim ***** válasza:
48%
Pakson ami új munkahely lesz azt a környékbeli iskola simán pótolni fogja lásd az erőmű szakközép sulija,ugyanolyan lesz az elhelyezkedés mint ahogy most,ha nincs ismerősöd ott akkor esélytelen.
2014. jan. 22. 20:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Az atomerőműt összesen(közvetetten,közvetlenül) közel 4000 dolgozót foglalkoztat.Ha érdekel és szereted menj nyugodtan ilyen diplomával simán el lehet helyezkedni
2014. jan. 24. 19:52
 3/3 anonim ***** válasza:
48%
el lehet persze,de nem az erőműben
2014. jan. 24. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!