Tovább tanulás matematika érettségi nélkül? Milyen szakokon? Mely iskolákban?
Figyelt kérdés
Középiskola 10. Osztályában felmentettek matematikából az osztályozás alól ezáltal érettségizni sem fogok belőle, viszont helyette választottam mmást (etika), történelemből emelt szintű érettségit fogok tenni. Informatikából és angolból előrehozott érettségit tettem és középfokú angol nyelvvizsgával is rendelkezek, tehát minden meglesz csak a matek nem.... Óvodapedagógus szerettem volna lenni vagy mindenképp valami olyasmi ahol gyerekekkel foglalkozhatok de sok iskolánál ez kizáró ok. A felmentésem a nevelési tanácsadótól van tehát nem ilyen orvosi szakbizottság által kiadott dyscalculiáról van szó. Milyen szakokat tudnátok javasolni ahol nem számít a matek és a természettudományos tantárgyak?2014. jan. 19. 12:24
1/4 anonim válasza:
Hát igazából semmit amivel el is tudsz helyezkedni. Ezek szerint nem akarsz olyan szakot ahol van matek, fizika, kémia, biológia?
Valami okj esetleg?
2/4 A kérdező kommentje:
Mindenképp szeretnék valamilyen diplomát :/
2014. jan. 19. 12:34
3/4 anonim válasza:
Nyelvekkel hogy állsz? Bölcsészkaron nincs matek, például, elég színes a képzési kínálat.
4/4 anonim válasza:
Jó hogy szeretnél, de azzal a diplomával nem ártana elhelyezkedni is. Mindent kilőttél amivel esélyed lenne. Max ha jó ismeretségi köröd van akik tudnak segíteni. Esetleg menj etika meg valamilyen tanárnak. Mondjuk etika-angol. Azzal van egy hajszálnyi remény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!