Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » ÉVhalasztás? Hogy lehetséges?

ÉVhalasztás? Hogy lehetséges?

Figyelt kérdés

Végzős vagyok.Hallottam hogy évhalsztás csak akkor lehetséges már,hogy ha előtte egy sikeres szemesztert elvégzünk.Azt is olvastam,hogy viszont vannak olyan egyetemek és karok ahol már a első szemesztertől engedik a halasztást...Valakinek ezzel tapasztalat vagy ötlet?

Azért szeretnék halasztani,hogy össze tudjak gyújteni elég pénzt az egyetemre és külföldön már lenne is álláslehetőségem.Viszont mindenképpen szeretnék egyetemre menni.

2014. jan. 15. 22:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Meg kell nézni hogy ott, ahová jelentkezel, hogy működik. Ha megengedik, hogy rögtön passziváltass, akkor nem lesz gond.
2014. jan. 15. 22:58
 2/4 A kérdező kommentje:
csak sajnos nem találok semmi konkrét információt ezekről sehol :/ de utánanézek,köszönöm!
2014. jan. 15. 23:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor az is járható út, ha írsz az adott intézmény tanulmányi osztályának.
2014. jan. 15. 23:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen,ez is egy megoldás (: köszönöm!
2014. jan. 15. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!