Milyen szak illene hozzám?
Tanácstalan vagyok, és hamarosan lejár a jelentkezési határidő, segítsetek!
Olyan szakot szeretnék,
-amivel a későbbiekben irodai munkát tudok végezni
-infos-bölcsész-történész-életművész-irodalmár szakok és orvosi kilőve
-amivel jól fizető szakmám lesz
-amiből van levelező oktatás
-érdekel a jog, az állatok/növények/emberek, a matek, az idegen nyelvek
-amivel valamit tudok is kezdeni: a matek érettségim 89%, van egy 60%os biosz emeltem, az angol 100%, és van egy középfokú nyelvvizsgám
Ezeket tudva milyen szakot ajánlanátok nekem?
Én a helyedbe a gazdasági szakok közül válogatnék.
Vállalkozási Főiskolán vagy BGF-en. De ezt Te érzed.
Angolból még megcsinálnám a felsőfokút vagy a szakmait, mert nyilván a képességeid meg vannak hozzá!
Szakmai nyelvvizsgához előbb szakma kéne, nem gondolod?:)
De igen, a gazdasági szakok jók lehetnek ha a nyelv és a matek megy, BGF jó lehet, BCE még jobb de ha a matek 89%-os nem emelt, nem sok az esély bekerülni.
De nagyon jónak kell lenned (alapból minden szakmával így van ez egyébként) mivel nagyon sokan mennek arra így már a papír magában semmit nem ér.
Sőt, érdemes elgondolkozni a vállalkozói életpályán utána.
Ja és a vállalkozási főiskolára, Károly Róbert főiskolára, meg az ehhez hasonló színvonaltalan iskolákba semmiképp se menj. :)
(Vannak olyan álláshirdetések ahol beleírják hogy kivéve ezek az iskolák.)
Nem követelmény de ha magyarul se érted a szakszavakat angolul hogy fogod?
Persze így világos, és természetesen gazdasági pályán felsőfokú szakmai angol elengedhetetlen.
Sehol és semmit.
Felejtsd el.
Többiek, felelőtlenül ne ajánlgassunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!