Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyik szakot válasszam és hol?

Melyik szakot válasszam és hol?

Figyelt kérdés
Teljesen össze vagyok zavarodva.Igazából valami kommunikációs szakra szeretnék jelentkezni,de nem találom a nekem megfelelőt.Érdekelne az újságírás,szeretem az irodalmat,nyelvtant...Viszont ilyen jellegű szakot nem találok sem Debrecenben,sem Nyíregyházán.Érdekelne még az egészségügyi gondozás és prevenció-védőnő szakirány.Ez van Nyíregyen és Debrecenben is (állítólag).Melyik jobb és miért?(10-es vagyok de már mindenki sürget,hogy dönteni kéne.....)
2009. dec. 1. 21:02
 1/1 anonim ***** válasza:

Kedves válaszoló!

Honlapcímeket adnék még kérlek tájékozódj a címeken, esetleg telefonon vagy e-mailbe!

[link]

[link]

Ezeken a címeken érdeklődj!

Sok sikert további tanulmányaidhoz!

2009. dec. 3. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!