Ha ELTE-TÓK-ra szeretnék bekerülni akkor csak ott csinálhatom meg az alkalmassági vizsgát?
hát én egyenlőre nem olvastam ilyen alkalmasságiról, majd még utána nézek jobban.
Amúgy a jelentkezési lapon valami ilyen szöveg van, hogy:
"Figyelem! Ennek a jelentkezési lapnak a határidőre történő visszaküldése csak az
előalkalmassági pedagógiai beszélgetésen való részvételre jogosít. Amennyiben főiskolánkra
kíván jelentkezni, a rendes felvételi időszakban hivatalos jelentkezési lapon kell megtennie!"
Szóval most lehet, hogy hülye vagyok de ezt nem értem :D
utoló bekezdést sasold meg, és jó ha csatlakozol facebookon, a hök sokat segít a gólyáknak meg a jelentkezőknek, bármit kérdezhetsz tőlük
ezt a pedagógia beszélgetést én se értem, nem a csecsemőset töltötted le véletlenül? mert nekik van csak beszélgetés
viszont a vége azt jelenti, hogy attól még mert oda mész alkalmasságizni még nem jelentkeztél az egyetemre hanem majd azt jelentkezéskor kell megtenned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!