Ha ELTE-TÓK-ra szeretnék bekerülni akkor csak ott csinálhatom meg az alkalmassági vizsgát?
én TÓK-os vagyok, és Vácon csináltam meg, tényleg sokkal könnyebb ott
viszont a TÓK-os tanároknak azt mondd, hogy a TÓK-on voltál alkalmasságin, mert ha megtudják hogy máshol voltál megeshet, hogy elkönyvelnek idiótának :D
nem, én meg se jelöltem a vácit...persze ott a tanároknak azt mondtam, hogy naná, azt jelöltem első helyen
de nem kell bizonyítani, hogy jelentkeztél oda, és nem is kérdezgeti mindenki
amúgy csak az eltét jelöltem meg, nem akartam máshova menni
tehát akkor csak fogom magam és elmegyek a váci alkalmasságira, anélkül hogy jelentkeztem volna csak besétálok oda?
de nem úgy van hogy kapok valami behívót és azt fel kell majd mutatni ott? meg szerintem nekik meg van hogy ekkor és ekkor kit hívnak be, meg van nekik a név sor, meg időbeosztás. Valami rendszernek csak kell lennie, mert így mehetne bárki bárhova.
(bocsi ha hülyeségeket kérdezek)
egészségügyi alkalmassági lap is kell egyébként, amihez tüdőszűrő is tartozik, ennek majd nézz utána, ha még esetleg nem tetted :)
asszem TÓK oldalán fent volt az érettségizőknek fülön az a lap amit el kell vinni dokihoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!