Otthontanulas? Bovebben lent.
Figyelt kérdés
3 gyerekes anyuka vagyok szeretnek erettsegizni.Van Mo-on olyan lehetoseg hogy ezt otthon tegyem meg.
Tehat beiratkoznek valamilyen gimnaziumba,interneten kapom a tanulnivalot,csak vizsgazni jarnek be.
2009. dec. 1. 08:38
1/3 anonim válasza:
Szia!Én a távoktatást választottam. Itt csak szombatonként kell bejárni, ez se kötelező, de ajánlott, és persze vizsgázni. A legtöbb tanulnivalót felrakják a netre, meg benne van a távoktatási csomagban. Az ország több pontján van ilyen lehetőség: Gödöllő, Tatabánya, Szolnok, Pécs, Nyíregyháza, Budapest. Ugyanúgy 4 éves mint a nappali, de ha van szakmád, akkor kezdhetsz a 10. évfolyammal.
2/3 A kérdező kommentje:
Van szakmam.Hol talalok ra a neten ezekre?
En szombaton se tudnek bejarni.
2009. dec. 1. 12:30
3/3 anonim válasza:
Írd be a google-ba: távoktatás.
A többit a kiválasztott suliban kéne egyeztetni. Én a tatabányaiba járok. Itt van a honlapja: www.mikes-tbanya.sulinet.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!