Szeretnek magantanulo lenni, egeszsegugyi es csaladi okok miatt. Kell-e ezt bovebben indokolni? Egyatalan hogy megy ez?
Elmultam mar 18 eves, 4.-ikes vagyok, jovore vegzek egy kettannyelvu gimnaziumban, a lakhelyemtol messzebb (kollegista vagyok). Bipolaris vagyok, igy amugy is sokat hianyzok (depresszios szakaszokban napokig keptelen vagyok felkelni, es emberek koze menni - ennek ellenere a jegyeim jok, tehat meg tudom oldani magam is. Az sem segit, hogy mostanaban ramszalltak az osztalytarsaim, bevallom, kicsit furcsa vagyok, amolyan "kulonc", de en igy jol erzem magam, nem akarok a szokasaimon es az izleseimen az o kedvukert valtoztatni.), illetve a szuleim most valtak el, mindket nagymamam most betegedett meg, igy itthon is szukseg lenne ram.
Kell-e a fenti okokat tudnatnom az iskolaval, vagy eleg annyival indokolnom, hogy csaladi es egeszsegugyi okok? Eleg nekem kervenyeznem, mint nagykoru, vagy mindenkeppen szukseges a szulo szemelyes jelenlete, alairasa (a nagymamak miatt edesanyam nem nagyon mer utazni)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!