Előzetes kémia tudás nélkül fel tudok zárkózni a dietetika szakon?
Sajnos csak mostanában találtam rá erre a szakra és nagyon beleszerettem,de eddig nem foglalkoztam a kémiával .
Ami még rosszabb,hogy eddig nem érdekelt és csak kimásoltam a füzetből a leckét felmérőkön,tehát a tudásom majdnem nulla.
Kicsit megilyesz ez a tény,de maga a dietetikusi állást szeretném.Mit szóltok,menne?
Attól függ, h hanyadikos vagy. Ha 3.-os, akkor az lenne a legjobb, ha sürgősen keresnél egy kémia tanárt, aki vállal különórát. Majd érettségikor egy emelt érettségit tennél kémiából.
Ha 4.-es vagy, akkor sajnos ez a hajó elúszott. Lehetetlen felkészülni, az idő hiányában.
Sok ismerősöm van az orvosi szakokon (Szeged, Pest) és szinte mindenkinek a matekkal vagy fizikával vannak gondjai, merthogy azok is kellenek, nem csak a kémia.
Végezetül, azt tanácsolom, hogy keress valami mást, ami érdekel. Erre hamarabb kellett volna gondolnod. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!